Politika zasebnosti

Lastnik spletne strani

David Brezovnik s.p.

Poljane 21
Rečica ob Savinji 3332

Telefon: 031 663 188
E-naslov: borsekapaintball@gmail.com

Naslov naše spletne strani je: https://borseka.si/.

Zbiranje osebnih podatkov

Na spletni strani uporabljamo obrazec, v katerega se lahko vpisujejo osebni podatki. Namenjen je obiskovalcem naše spletne strani, če nam želijo poslati rezervacijo termina ali kakšno drugo sporočilo. Podatki, ki jih obiskovalec vpiše v obrazec, se pošljejo na e-naslov borsekapaintball@gmail.com, obenem se shranijo v podatkovno bazo spletne strani. Z vpisom svojega e-naslova v prijavni obrazec se uporabnik strinja, da mu podjetje lahko pošilja vsebinska in promocijska e-sporočila.

Piškotki

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke, ki si zapomnijo vaš obisk, vendar nimamo podatka, čigav je kateri piškotek. Gre torej za anonimno rabo. Ti piškotki so uporabljeni, da si zapomnijo vaše nastavitve na strani in omogočajo uporabniku bolj prijazno delovanje strani.

Vsebina zunanjih servisov

Na strani je uporabljen Google Zemljevid, ki prikazuje lokacijo naših prostorov. Z uporabo tega zemljevida se strinjate z njihovimi pogoji.

Analitika

Stran uporablja storitev Google Analytics. Tako lažje razumemo obnašanje obiskovalcev naše strani in na ta način lažje prilagajamo vsebine ter tehnično izboljšujemo strani.

Hranjenje podatkov

Podatki v piškotkih se hranijo 30 dni.

Podatki, ki jih obiskovalec pošlje preko obrazca na spletni strani, se hranijo v podatkovni bazi nedoločen čas oz. do prejema zahteve za izbris osebnih podatkov. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris svojih podatkov tako, da pošlje zahtevek na borsekapaintball@gmail.com.

Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko spreminjate nastavitve glede neobveznih piškotkov.